Digitális praxismenedzsment optikákban

Digitális videótár

Tematika

A digitális praxismenedzsment modern technológiák segítségével optimalizálja és versenyképesebbé teszi  az optikai szaküzletek, praxisok működését. Az egészségügyi szolgáltatói szektorokban Nyugat-Európában már széles körben elterjedt praxismenedzsment megoldások számos logisztikai, pénzügyi, kereskedelmi és marketing területen támogatják az optikákat, ami hozzájárul az ügyfélélmény javításához, ezáltal a vásárlók számának és vásárlásaik gyakoriságának növeléséhez, valamint a felesleges adminisztratív terheket és plusz erőforrást jelentő feladatok automatizálásán keresztül a költségek csökkentéséhez.

A Clearvis.io az optikai praxismenedzsment megoldások piacvezető fejlesztője, egy évtizede támogatja ügyfeleit Magyarországon és a közép-európai régióban a hatékony és digitális optikai folyamatok kialakításában. Videóink megtekintésére azokat az optikai szakembereket várjuk, akik szeretnék megismerni a digitális praxismenedzsment területeit, a működési, ügyviteli folyamatok hatékonyságjavításának lehetséges módjait és azokat a technikákat és digitális eszközöket, amelyek a látásvizsgálattól kezdve a hatékony ügyfélkiszolgáláson át egészen a marketing automatizációig egy optika szolgálatában állhatnak.

Az optikai szakemberek számára három részes videósorozatot készítettünk az alábbi tematika szerint:

Nováki Szilárd, ügyvezető igazgató, Clearvis.io

Regisztráció

Înregistrare

Înregistrează-te introducând datele de mai jos și poți înregistra primele 250 de teste și 10 comenzi gratuit în noul tău sistem.

Introduceți detaliile companiei și magazinului Dvs.

În cazul mai multor magazine, introduceți doar numele și adresa primului magazin. Magazine suplimentare pot fi adăugate după înregistrare.

Detalii de contact

Serviciul nostru pentru clienți va căuta persoana de contact pentru întrebări privind abonamentul și facturarea.

AUTENTIFICARE

Introduceți numele abonamentului pentru a vă autentifica. Dacă nu îl cunoști, întreabă-l pe directorul companiei.

Nume abonament:

https://clearvis.io/
Nu aveți încă un abonament? Dați clic aici pentru a vă înregistra.