Termék funkciók

A Clearvis.io optikai folyamatokra kialakított funkciói valamennyi üzleti tevékenység során támogatják az optika hatékonyságának javítását és az ügyfélélmény javítását. 

Automatizált látásvizsgálat

A Clearvis.io által kínált megoldás segítségével a műszerek a testreszabható ügyfélnyilvántartó rendszerhez integrálhatóak, és a feladatok jelentős része automatizálható.

A Clearvis.io testreszabható felülete lehetővé teszi az optika vizsgálati protokolljának megfelelő anamnézis kérdések és státuszok beállítását annak érdekében, hogy ne kelljen a vizsgálat közben gépelni. A felvitt adatok automatikusan hozzáadásra kerülnek a páciens vizsgálati bejegyzéséhez.

Az üzletbe telepített saját fejlesztésű DataGate hardverünk segítségével a mérőműszerek integrálhatóvá válnak a Clearvis.io rendszerével. Az autorefraktométernek és az egyéb műszerek mérési adatait így automatikusan rögzíthetjük a vizsgálati bejegyzésen.

A mérési eredményeket a DataGate automatikusan továbbítja a felhőbe, a központi rendszer pedig megjeleníti a vizsgáló táblagépén vagy számítógépén. Modern hálózati kapcsolattal rendelkező mérőműszerek esetén a DataGate vezeték nélkül is képes a mérési adatok továbbítására. Az eszköz segítségével nem kell többé kézzel rögzíteni az adatokat, a műszer nyomtatásának elkerülésével védheted a környezetet, és csökkentheted a költségeket, az eredmények pedig bárhonnan, bármikor elérhetővé válnak.

A Clearvis.io képes kiállítani az optometrista vagy szemorvos igazolást a látásjavító eszközök egészségpénztári elszámolásához, akár a tag, akár a kedvezményezett részére.

Értékesítés támogatás

A Clearvis.io által kínált praxismenedzsment megoldás egyik legnagyobb előnye, hogy gördülékennyé, személyre szabottá és költséghatékonnyá, ezáltal az ügyfél számára olcsóbbá teszi a kiszolgálást. 

A Clearvis.io egy teljeskörű CRM (Customer Relationship Management) rendszert kínál optikák számára kialakítva. A rendszerben a vásárlók valamennyi személyes adata, vevőtörténete és vizsgálati eredménye kényelmesen rögzíthető, visszamenőleg elérhető. A vásárlói profilokhoz fájlok, elektronikusan aláírt hozzájárulások és számlák egyaránt elmenthetőek.

A Clearvis.io segítségével pontos és személyre szabott ajánlat készíthető pár kattintással. A megoldásunk képes egy időben több - egymás mellett megjelenő - ajánlatot készíteni, hogy az ügyfél igényeihez leginkább illeszkedő árakat és akciós lehetőségeket össze lehessen hasonlítani. A meglévő ajánlatok egy kattintással lemásolhatóak, ebben a keret, lencse, engedmény egyaránt módosítható. 

Az optikákra jellemző speciális, összetett kedvezményeket egyaránt kezelni tudjuk, így az egyedi árak egy szempillantás alatt kiszámíthatóak. Az egyes terméktípusokhoz kapcsolódó időszakos kedvezmények éppen úgy rögzíthetőek, mint a vásárlókhoz tartozó törzsvásárlói akciók, melyek egyszeri rögzítése terméktípushoz vagy ügyfélhez gyorsan beállítható, ezt követően pedig minden ajánlatnál automatikusan érvényesíthető.  

Minden előfizetőnk számára elérhető a gyártók folyamatosan frissített elektronikus katalógusa. Ezek a rendelhetőségi tartományokat is tartalmazzák, így mindig csak az ügyfél receptjének megfelelő termékek jelennek meg ajánlatkészítésekor. A Hoya, Essilor, Zeis és Nopti szemüveglencsék, Safilo és Luxottica keretek és napszemüvegek, valamint a CooperVision, Alcon, B&L, J&J kontaktlencsék szerepelnek központi adatbázisunkban. A forgalmazott termékek pár kattintással betölthetőek a rendszerbe, ahol vagy az ajánlott fogyasztói árak, vagy az optika által használt szorzókkal és módosításokkal korrigált árak jelennek meg ezt követően.  

A Clearvis.io segítségével előleg vehető fel a megrendelésekre, a szemüveg átvételekor pedig ezt is tartalmazó, jóváíró számla vagy jótállási jegy állítható ki. Az előleg átvételéről rendszerünk segítségével A4 formátumú számlát vagy 80mm-es pénztárgépszalagon - adóügyi bizonylatnak nem minősülő - előleg összesítőt készíthetünk.

A Billingo és a Számlázz.hu szolgáltatásaival integrált a rendszerünk. Ezeknek a NAV előírásoknak megfelelő és online számlázásra képes megoldásoknak a segítségével a számla kiállítást a Clearvis.io rendszeréből indíthatjuk. A számlák automatikusan rögzítésre kerülnek a CRM funkcióban.

A gyakran használt partnerek (például egészségpénztárak) számlázási adatai sablonként menthetőek. A korábbi vevők egészségpénztári adatai (tagszám, kártyaszám) ezt követően egy kattintással előhívhatóak. 

Értékesítés esetén eladási összesítő is nyomtatható 80mm-es szalagra. A dokumentum alapján a rendszer automatikusan elvégzi a készletszintek módosítását. Az eladási összesítő nem adóügyi bizonylat, így ezt a pénztárgépbe is be kell ütni.

Az értékesítési adatok riportkészítés céljából diagramokkal testreszabott táblázatba exportálhatóak. 

Készletgazdálkodás​

A praxismenedzsment rendszer használata mellett nem lesz szükség papíralapú gyártói katalógusok lapozgatására, mindig a legfrissebb árak és termékek ajánlhatóak a vásárlóknak, miközben rendkívül nagy mértékben csökken a beszerzések kezelésére, a leltár nyilvántartások vezetésére fordított energia, gyorsabbá válik az ügyfelek kiszolgálása és javul az optika nyereségtermelő képessége. 

A készletszintek kezelése teljesen automatikusan működik a Clearvis.io rendszerben. Értékesítési és beszerzési folyamatok indítása során automatikusan változik a nyilvántartott készletszint. 

A forgalmazóktól beérkező termékek rendkívül egyszerűen, vonalkód beolvasásával bevételezhetőek, a termékek vevőtérbe történő kihelyezésekor pedig a rendszer segítségével a szemüvegkeretre ékszercímke nyomtatható. 

Az egyszerűen, több részletben elkészíthető leltár a könyvelő által elvárt formátumban exportálható. 

A vevői megrendelések és beállított minimális készletszintek elérése esetén a Clearvis.io automatikusan megrendelést küld a beszállítónak, így a lehető legkevesebb adminisztrációs teher hárul a munkatársakra.  

Előfizetőink számára a nagy gyártók elektronikus katalógusait elérhetővé tesszük. A Hoya, Essilor, Zeis és Nopti szemüveglencsék, Safilo és Luxottica keretek és napszemüvegek, valamint a CooperVision, Alcon, B&L, J&J kontaktlencsék szerepelnek központi adatbázisunkban. A katalógusokban a termékek vonalkódja is megtalálható, így a bevételezés során elég csak a dobozon található vonalkódot leolvasni az új termékek nyilvántartásba kerüléséhez. 

A terméktípusokhoz és a beszállító partnerekhez egyaránt elvárt árrések rendelhetőek. Bevételezéskor a beszerzési ár és az eladási listaár közötti árrést figyeljük, amennyiben az árrés túl alacsony, automatikus jelzést küldünk.

Ügyfélélmény javítása

Az elektronikus nyilvántartások, gyors  és kényelmes vizsgálatok, vagy éppen a személyre szabott szolgáltatások kialakítása a megfelelő támogató eszközök segítségével válik megvalósíthatóvá. 

A megrendeléseket, vizsgálati eredményeket, számlákat, jótállási jegyet egyaránt elküldhetjük e-mailben, ami egyszerűsíti a vevő életét, védi a környezetet. A vevő által megrendelt termék üzletbe érkezéséről automatikus e-mailt küldünk az ügyfélnek az átvételi időpontról. 

Az adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatokat táblagépen vagy számítógépen is rögzíteni lehet, ezzel megspórolható a nyomtatás és a papír alapú dokumentumok nyilvántartása. 

Jogszabályi megfelelés

Az Európai Unió tagállamában hatályos GDPR (General Data Protection Regulation) adatvédelmi rendelete a személyes adatok kezelését szabályozza, különös tekintettel az egészségügyi és a kiskorú állampolgárok adataira vonatkozóan. 

Az EESZT akkreditációnak köszönhetően hozzáférhetőek a központi egészségügyi rendszerben rögzített információk, és egyszerűen teljesíthetőek az adatszolgáltatási kötelezettségek. Az EESZT összeköttetés működéséhez egy eSzemélyi olvasóra van szükség, illetve eSzemélyire a cégvezető és a szemorvosok részére. Ügyfélszolgálatunk segítséget nyújt az EESZT műszaki csatlakozás zökkenőmentes lebonyolításához. 

A GDPR megfeleléshez egy optikában többféle (egészségügyi-, marketing célú és kiskorú adatainak kezelése céljából) hozzájárulást is szükséges kérni a törvényes adatkezeléshez. A Clearvis.io felületén minden típus rögzíthető. Az ügyféladatok létrehozásakor vagy módosításakor a rendszer automatikusan létrehozza a szükséges hozzájárulási nyilatkozatot, melyet az ügyfél elektronikusan (táblagépen) vagy kinyomtatva is alá tud írni. 

Marketing automatizáció​

A CRM rendszerben nyilvántartott adatok és vásárlói történetek alapján személyre szabott ajánlatok, kedvezmények, szezonális akciók készíthetőek, amelyekről a releváns vásárlók automatikusan értesíthetőek.

A Clearvis.io kereskedelmi moduljában rögzített adatok felhasználásával az ügyfélkártya.hu rendszere automatizáltan, személyre szabott üzeneteket képes küldeni ügyfeleidnek a vásárlók megtartása és lojalitásuk növelése érdekében.  

A vásárlást követő hetekben e-mailben kérhetünk visszajelzést a tapasztalatokról, később pedig felajánlhatunk például díjmentes beállítást.

A Clearvis.io központi terméktörzse alapján kiszámítjuk, hogy egy vásárlás milyen hosszú időszakra elegendő. A termék elfogyása előtti hetekben értesítést küldhetünk a vásárlóknak.

A szemüvegeket átlagosan másfél-, kétévente kellene cserélnie az ügyfeleknek. Az új vásárlás ösztönzése érdekében, emlékeztető, akciós és egyéb típusú üzenetek küldhetőek. 

Jutalmazhatóak a vásárlók például a költésük mértéke alapján. Pontbeváltásra építő akciókat is kialakíthatunk.

Névnapi vagy születésnapi köszöntők küldhetőek az ügyfeleknek, amihez egyedi, alkalomhoz kapcsolódó kedvezményeket rendelhetünk.

Kontroll vizsgálatok előtt emlékeztetők küldhetőek a megjelenés valószínűségének növelése érdekében. 

Bolthálózatok kezelése

Valamennyi bolt számára elérhetővé tehetőek a vevőtörténetek, központi beszerzések, boltközi árumozgások, és a teljes hálózatra kiterjedő készletek ellenőrzése, leltárak készítése.

Bolthálózat esetén az egyes vásárlókhoz tartozó szemvizsgálatok, megrendelések, vásárlások minden szaküzletben elérhetőek, így mindig színvonalas kiszolgálás biztosítható, függetlenül attól, hogy melyik üzletbe tér be az ügyfél.

A vevői megrendelések és minimális készletcélok alapján egy kattintással összegyűjthetőek a szállítói megrendelések.

Lehetőség van a beszállítói megrendeléseket műhellyel rendelkező regionális elosztóközpontokba is kérni.

A bevételezéskor automatikusan boltközi árumozgások jönnek létre az elosztóközpontból a szaküzletek irányába. 

Egy vonalkód beolvasásával ellenőrizhető, hogy egy termék másik szaküzletben elérhető-e, majd egy kattintással át is kérhető onnan. Az átkéréshez tartozó boltközi mozgás létrehozásakor foglalásba tesszük a keretet, így azt más ügyfélnek már nem lehet eladni.

Adatbiztonság

Finomhangolható hozzáféréskezelési rendszere segítségével különböző jogosultsági szintek definiálhatóak, így meghatározható, mikor, hol, milyen eszközről ki férhet hozzá az adatokhoz. 

A Clearvis.io rendszer csak olyan számítógépről, táblagépről vagy telefonról használható, amit az előfizető engedélyezett. A hozzáférési próbálkozásokról minden esetben értesítjük az előfizetőt. Az értesítő e-mailben egy engedélyezési kód található, melyet az új eszközön be kell gépelni a használatba vételhez. 

Munkatársaid külön-külön egyedi jelszóval azonosított felhasználói fiókot hozhatnak létre az előfizetett rendszerben. A bolti eladók, optometristák és boltvezetők más-más jogosultságokkal rendelkezhetnek. 

Korlátozható a használat például a bolt nyitvatartási idejére, vagy ehhez kapcsolódó időponthoz.

Az eszköz használatát ezzel a funkcióval a bolti informatikai hálózatra korlátozhatja, például egy táblagépnél beállítható, hogy csak a boltban működjön. Így hiába lopják el, nem férhetnek hozzá az adatokhoz. 

Megadható, hogy melyik felhasználók férjenek hozzá az alkalmazásban tárolt meghatározott típusú adatokhoz. 

A Clearvis.io egy felhő alapú szolgáltatás, ami azt jelenti, hogy az adatok a Clearvis.io szerverein kerülnek tárolásra. Ez lehetővé teszi, hogy fejlett informatikai biztonsági megoldások és rendszeres adatmentés gondoskodjon az adatok sérülésének, elvesztésének megakadályozásáról. 

Próbálja ki a Clearvis.io rendszert

A díjmentes termékverzió lehetővé teszi a funkciók kötelezettségmentes kipróbálását 

BEJELENTKEZÉS

Add meg az előfizetés nevét a bejelentkezéshez. Ha nem ismered akkor kérd a cégvezetőtől.

Előfizetés neve:

https://clearvis.io/
Még nincs előfizetésed? Regisztráláshoz kattints ide.

Ingyenes regisztráció

Regisztrálj az alábbi adatok megadásával és az első 250 vizsgálatot és 10 megrendelést ingyenesen rögzítheted új rendszeredben.

Add meg céged és üzleted adatait

Több üzlet esetén csak az első üzlet nevét és címét add meg. A további üzletek felvehetőek a regisztrációt követően.

Kapcsolattartó adatai

Ügyfélszolgálatunk a kapcsolattartót fogja keresni előfizetési és számlázási kérdésekben.